Oude foto's van TTV Brunssum

Heeft u ze ook nog in een ouwe schoenendoos liggen? Oude foto's die iets vertellen over de historie van TTV Brunssum?
Scan ze in en stuur ze op of geef ze af. Je krijgt ze gegarandeerd ongeschonden retour.
Hieronder enkele foto's die zijn aangeleverd door clubgenoten. Klik op de kleine foto om het grote exemplaar te bekijken of om op te slaan.

De jeugd van weleer

In de oude speelzaal

Sterke mannen(?) met snor!
Onder het motto "Deutsche übung".
 Kloonetrekke in Kerkrade

Hieronder een serie zwart/wit foto's. Deze zijn genomen rond de kerst. Vraag is; in welke zaal en welk jaar? Wie kent de oud leden van TTV Brunssum bij naam?

foto 1 foto 2

foto 3 foto 4

foto 5

foto 6 foto 7

Op de fiets 1981. v.l.n.r. Guido Budé,
Harrie Boetsen, Jack Schonewille
Ron Heesbeen en Nico Schonewille.
 Sinterklaas 1982. v.l.n.r. John Wismans,
Harrie Boetsen, Jack (Piet) Schonewille, Herbert Vijgen en Guido Budé.

Carnavalsoptocht in 1980, Vooraan links Guido Budé met masker, Jongen met petje is Nico v.d. Heuvel, Maria Nauts, Ron Heesbeen met de armen in de lucht, Tiny Wolfs, dan weer onbekend, Margriet Wolfs, en meisje met bril is Jeanette Michiels. Boven Jeanette zie je nog een rood mutsje met een wit bolletje erop, daar zou Harrie Boetsen onder schuilgaan.
Helemaal rechts met bruin trainingsvest en fluitje op de borst, Rob Tasma en uiterst rechts, die gele mouw met het witte mutsjes is Angelique (toen nog) Bremen.